Dorma


MUTO Comfort je nova generacija ročnega sistema drsnih vrat. Gre za izredno kompakten, fleksibilen, prilagodljiv in raznolik sistem drsnih vrat za steklena ali lesena krila. MUTO omogoča izredno enostavno montažo in tudi kasnejše posege (nadgradnje) v sam sistem, saj se vse pomembne funkcije lahko prilagodi od spredaj. Poleg tega obilo koristi in udobja nudi možnost samodejnega zapiranja in vgrajeno ključavnico (v vodilu) brez zunanjega napajanja. Več si lahko ogledate v predstavitvenem videu.

 

Nov izboljšan sistem MUTO Comfort M - 60:

  • nosilnost do 60 kg
  • min širina krila 600 mm (s funkcijo mehkega zapiranja)
  • možnost izvedbe s obsvetlobo
  • le 14 mm odmik od stene
  • Promocijski video MUTO M60

 

Glavne prednosti sistema MUTO Comfort:

  • hitra in enostavna montaža
  • zanesljivo in tiho delovanje
  • veliko možnih naknadnih nastavitev
  • multi funkcijski drsni sistem (nevidna ključavnica, teleskopsko in mehko zapiranje, indikator zaprtosti/odprtosti, self closing fukcija)

 

MUTO Comfort - tehnična brošura

 

Muto2

               dorma-muto-06

 

 

 

AGILE 150 sistem drsnih steklenih vrat, na podlagi minimalističnega dizajna, omogoča precejšne prostorske prihranke. S tehnologijo kakovostnih mehanizmov uporabnikom zagotavlja, enostavno, varno in lahkotno upravljanje z velikimi ter težkimi drsnimi steklenimi vrati. Mehanizem AGILE 150 je popolnoma skrit v okviru vodila, slednji meri le 63 mm in s tem izdatno pripomore k minimalističnem zgledu samega okovja.

 

Veliko prednost AGILE 150, predstavlja inovativni sistem prižema oz. »čeljusti«, kar pomeni, da stekleno krilo ne potrebuje obdelave (npr. vrtanje lukenj in posebnih izrezov). Sistem dveh »prižemov« lahko nosi vratna krila do teže 150 kg. Sistem AGILE 150 se lahko montira na steno, strop, stekleno steno in v samo steno.

 

AGILE 150 DORMOTION, predstavlja sistem drsnih steklenih vrat s funkcijo »mehkega zapiranja« oz. dušenje gibanja v končnih položajih. Tako ni več težav pri odpiranju ali zapiranju vrat s preveliko silo. Princip delovanja sistema DORMOTION si lahko ogledate v videu.

 

Sistem za drsna vrata

01 831 90 94, 051 385 160

dorma.hribar@siol.net

Parmova ulica 19, 1241 Kamnik

Sem tehnični predstavnik podjetja DORMA za Slovenijo. Na področju Slovenije opravljam tehnično svetovanje, tehnično svetovanje za vse programe DORMA. Smo pooblaščeni za montažo in servis protihrupnih pomičnih sten MOVEO, za zložljive steklene stene HSW. Montiramo in servisiramo tudi ostale DORMA izdelke programov za navadna kot tudi za avtomatska vrata, Vršimo torej servis in nam je zaupana montaža programa DORMA. Posebno zanimiva so inovativna avtomatska drsna vrata DORMA z imenom MAGNEO. Odlikujejo jih izredno majhne dimenzije, edinstvena možnost in edinstveno delovanje na magnetni blazini. Montiramo tudi ugodno DORMA avtomatizacijo za krilna vrata imenovano PORTEO. Pomagamo pa vam lahko tudi pri vaših tuš kabinah s kvalitetnim priznanim okovjem steklenih tuš kabin GRAL, ki nudi rešitve praktično za vse primere iz prakse.

Vse pravice pridržane, Franc Hribar s.p. 2022| Izvedba: SimonR