Dorma

 

DORMA  ED 100 in ED 250 avtomatska pogona za krilna vrata, omogočata avtomatizacijo odpiranja/zapiranja vrat (do širine 1600 mm) praktično vseh primerov v praksi. S posebnimi dodatnimi moduli je možno najbolj osnovna krilna vrata nadgraditi do najbolj specifičnih zahtev in želja naročnika. DORMA ED 100 in ED 250 omogočata izvedbo in uporabo dvokrilnih, panik in požarnih vrat. Tako DORMA avtomatski motorni pogoni za krilna vrata, lahko izpolnijo praktično vse zahteve po varni in udobni uporabi.

 

DORMA ED 100 in ED 250 predstavljata sodobno, inteligentno in na trgu vodilno rešitev pogonov za krilna vrata na elektro-mehanski osnovi. Pogona se razlikujeta le v zmogljivosti, vse ostale komponente pa so povsem enake.


VIDEO: Delovanje avtomatskega krilnega pogona ED v izjemnih okoliščinah.

01 831 90 94, 051 385 160

dorma.hribar@siol.net

Parmova ulica 19, 1241 Kamnik

Sem tehnični predstavnik podjetja DORMA za Slovenijo. Na področju Slovenije opravljam tehnično svetovanje, tehnično svetovanje za vse programe DORMA. Smo pooblaščeni za montažo in servis protihrupnih pomičnih sten MOVEO, za zložljive steklene stene HSW. Montiramo in servisiramo tudi ostale DORMA izdelke programov za navadna kot tudi za avtomatska vrata, Vršimo torej servis in nam je zaupana montaža programa DORMA. Posebno zanimiva so inovativna avtomatska drsna vrata DORMA z imenom MAGNEO. Odlikujejo jih izredno majhne dimenzije, edinstvena možnost in edinstveno delovanje na magnetni blazini. Montiramo tudi ugodno DORMA avtomatizacijo za krilna vrata imenovano PORTEO. Pomagamo pa vam lahko tudi pri vaših tuš kabinah s kvalitetnim priznanim okovjem steklenih tuš kabin GRAL, ki nudi rešitve praktično za vse primere iz prakse.

Vse pravice pridržane, Franc Hribar s.p. 2022| Izvedba: SimonR