Dorma

 

DORMA CS 80 MAGNEO je patentiran avtomatski drsni pogon, ki deluje na osnovi magnetne blazine. MAGNEO avtomatska drsna vrata odlikuje večkrat nagrajeni DORMA »Contur design«, ki z prej omenjeno inovativno magnetno tehnologijo, omogoča način delovanja »Low Energy«. Slednji zagotavlja »SoftMotion« varnost, kar pomeni, da se vrata gibajo z zelo specifično omejitvijo sil, posledično pogon ne potrebuje dodatnih varnostnih senzorjev. Pomeni, da se vratno krilo že ob najmanjši sili, ko naleti na oviro samodejno ustavi in se vrne v izhodiščni položaj, kar je izredno pomembno za ljudi z omejeno mobilnostjo.

 

Pogon MAGNEO lahko uporabimo za steklena ali lesena drsna vrata. Hkrati je MAGNEO edini avtomatski pogon, ki ga je mogoče vgrajevati v kasete, saj omogoča enostavni dostop v primeru servisa! MAGNEO je eleganten in enostaven sistem, ki na podlagi izredno tihega delovanja lahko predstavlja lep okras prostora.

Več si lahko preberete v letaku in ogledate v videu 1 in 2.


Povezava do spletne strani: DORMA

374 3   CS 80 MAGNEO

index  magneo 05427561532 1200x1200.jpg image slider product image slider zoom

 

01 831 90 94, 051 385 160

dorma.hribar@siol.net

Parmova ulica 19, 1241 Kamnik

Sem tehnični predstavnik podjetja DORMA za Slovenijo. Na področju Slovenije opravljam tehnično svetovanje, tehnično svetovanje za vse programe DORMA. Smo pooblaščeni za montažo in servis protihrupnih pomičnih sten MOVEO, za zložljive steklene stene HSW. Montiramo in servisiramo tudi ostale DORMA izdelke programov za navadna kot tudi za avtomatska vrata, Vršimo torej servis in nam je zaupana montaža programa DORMA. Posebno zanimiva so inovativna avtomatska drsna vrata DORMA z imenom MAGNEO. Odlikujejo jih izredno majhne dimenzije, edinstvena možnost in edinstveno delovanje na magnetni blazini. Montiramo tudi ugodno DORMA avtomatizacijo za krilna vrata imenovano PORTEO. Pomagamo pa vam lahko tudi pri vaših tuš kabinah s kvalitetnim priznanim okovjem steklenih tuš kabin GRAL, ki nudi rešitve praktično za vse primere iz prakse.

Vse pravice pridržane, Franc Hribar s.p. 2022| Izvedba: SimonR