Dorma

 

DORMA MOVEO sklope zvočno izolativne protihrupne premične predelne stene, nam ponujajo svobodno oblikovanje prostorov v hotelih, pisarnah, sejemskih prostorih, konferenčnih dvoranah, učilnicah, stanovanjih itd. MOVEO zložljive premične predelne stene izredno veliko pripomorejo k večnamenskosti in odprtemu oblikovanju interjerjev. Več si lahko preberete v brošuri in ogledate v video 1 in 2.

 

Glavne prednosti oz. lastnosti premičnih predelnih sten MOVEO:

- visoka stabilnost pri izredno nizki teži panelov (že od 20kg/m² naprej!!);

-  izredno enostavno in lahkotno premikanje panelov (stropno vodilo);

- »ComforTronic« inovativni in patentirani sistem skrbi za učinkovito in preprosto avtomatsko tesnjenje posameznih panelov;

- »ComfortDrive« sistem omogoča popolnoma avtomatsko postavljanje/razstavljanje panelov.

 

MOVEO premične protihrupne predelne sklopne omogočajo kar do -55dB zvočne izolacije in so dimotesne. Predelne stene MOVEO so na voljo tudi v kombinaciji z elegantnimi steklenimi elementi »MOVEO-Glas«. DORMA MOVEO ponuja širok nabor dizajnerskih in funkcionalnih površin, ki še povečajo vrednost in uporabnost zložljivih premične predelne sten.


 

MOVEO premične predelne stene MOVEO premične predelne stene

 

01 831 90 94, 051 385 160

dorma.hribar@siol.net

Parmova ulica 19, 1241 Kamnik

Sem tehnični predstavnik podjetja DORMA za Slovenijo. Na področju Slovenije opravljam tehnično svetovanje, tehnično svetovanje za vse programe DORMA. Smo pooblaščeni za montažo in servis protihrupnih pomičnih sten MOVEO, za zložljive steklene stene HSW. Montiramo in servisiramo tudi ostale DORMA izdelke programov za navadna kot tudi za avtomatska vrata, Vršimo torej servis in nam je zaupana montaža programa DORMA. Posebno zanimiva so inovativna avtomatska drsna vrata DORMA z imenom MAGNEO. Odlikujejo jih izredno majhne dimenzije, edinstvena možnost in edinstveno delovanje na magnetni blazini. Montiramo tudi ugodno DORMA avtomatizacijo za krilna vrata imenovano PORTEO. Pomagamo pa vam lahko tudi pri vaših tuš kabinah s kvalitetnim priznanim okovjem steklenih tuš kabin GRAL, ki nudi rešitve praktično za vse primere iz prakse.

Vse pravice pridržane, Franc Hribar s.p. 2022| Izvedba: SimonR